http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii
Update 29 iunie ora 7
In aceasta dimineață, in jurul orei 5, s-a redeschis circulația între:
Caransebeș - Reșița și 
Malnaș Băi - Bicsadu Oltului.
 
Update 28 iunie 2016, ora 22,00
Circulația feroviară este temporar întreruptă începând cu ora 20,15, pe raza SRCF Brașov, între  stațiile CF Malnaș Băi  - Bixadul Oltului, din cauuza precipitațiilor abundente ce au condus la formarea unei viituri, fiind afectată  linia cf  și podețul de la km 55+980.
Momentan 4 trenuri de călători staționează în stațiile adiacente.
Personalul feroviar  se află la fața locului și așteaptă retragerea apelor pentru a interveni, astfel încât circulația feroviară să poata fi reluată în cel mai scurt timp.
preluare CFR Infrastructura :

Update 28 iunie 2016, ora 18
Din cauza inundării liniei de cale ferată din localitatea Boldur de pe secţia Buziaş –Lugoj, traficul feroviar este închis din jurul orei 16:00, iar trenurile trenurile Regio din zonă sunt anulate pe distanţa Buziaş - Lugoj şi retur. Trenurile Timişoara Nord - Buziaş - Lugoj şi retur circulă numai de distanţa Timişoara Nord - Buziaş şi retur.
----------- Preluare comunicat CFR Infrastructură 28 iunie 2016
În ultimele ore, fenomenele meteo extreme din vestul ţării au provocat inundaţii şi căderea vegetaţiei în gabaritul căii ferate.

Circulaţia feroviară se desfăşoară cu dificultate pe ruta Caransebeş – Reşiţa Sud. Pasagerii trenurilor care circulă în cursul zilei de astăzi, până la ora 16, între Caransebeş şi Reşiţa Sud și retur sunt preluaţi cu mijloace auto, până la remedierea situaţiei.

De asemenea, din cauza unui deranjament la instalaţia de centralizare (CED) din staţia CF Ronat Triaj (lângă Timişoara) trenurile pot înregistra întârzieri faţă de graficul de circulaţie. Circulaţia feroviară de la Timişoara către Arad se realizează fie prin procedura cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale pe toate secţiunile afectate, fie pe bază de ordin de circulaţie.  
Echipele de intervenţie ale CFR Infrastructură sunt pe teren şi lucrează la remedierea defecţiunilor.

Restituire contravaloare bilete, renunțare la călătorie Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, li se restituie, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neutilizat (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată şi reglementărilor în vigoare în trafic intern. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe site-ul oficial al CFR Călători.

Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop desfăşurarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.

Vom reveni cu informaţii.

 

Arhivă Comunicate de presă