http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

electric trainCFR Călători informează că azi, 13 iulie 2016, ora 18:45 trenul muzical Electric Train pleacă din Gara de Nord spre Festivalul Electric Castle de la Bonțida - Cluj.

Electric Train este un tren special, cu vagoane comandate de un cunoscut producător de bere.  

Acestea vor circula în compunerea trenului IR 1741 București Nord – Cluj Napoca și sunt destinate unei petreceri neconvenționale, pe conceptul Silent Disco: Party Zone - vagonul transformat în Club, Fun Zone - vagonul restaurant unde se vor derula concursuri cu peste 100 de premii speciale și trei vagoane Relax Zone - unde toți participantii vor putea asculta, pe două canale audio la căștile wireless, muzica mixată în vagonul Club.

Mai mult, călătorii din Electric Train vor avea acces la internet wireless, special montat pentru acest eveniment.

Reamintim că pentru preluarea traficului feroviar de călători estimat cu prilejul Festivalului Electric Castle care se desfășoară lângă Cluj, în perioada 11 – 17/18 iulie 2016, trenurile InterRegio din anexă vor avea programată o oprire suplimentară la BONȚIDA.

În plus, în zilele de 16 și 17 iulie, trenul Regio 4308 va circula suplimentar, având plecarea din Cluj Napoca la ora 17:35, sosirea în Bonțida la 18:24 și în Dej Călători la 19:15.

Evenimentul se adresează tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații. 

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni

Arhivă Comunicate de presă