http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

Pentru al patrulea an la rând, spațiul feroviar devine un decor inedit pentru o prezentare de modă, din cadrul celui mai mare festival de modă din ţară și din Europa de Est - „Feeric Fashion Days”.  

foto - prezentare moda

Sâmbătă, 23 iulie 2016, înainte de gală, hala semicirculară pentru reparații locomotive și placa turnantă din Depoul Sibiu vor fi transformate, timp de 30 minute, într-un podium neconvențional pentru expunerea de creații vestimentare unice.

De la ora 16, tinerele manechine pot fi admirate în decorul geometric al Depoului Sibiu într-o prezentare absolut impresionantă a creațiilor designer-ului Emma Viedma, cei prezenți având parte de o călătorie imaginară către un univers aparte.

După prezentare, invitații au ocazia să pornească din nou într-o călătorie, de data aceasta una imaginară în timp, cu fascinantele locomotive cu aburi, pe care le pot vizita în Muzeul din incinta Depoului.

Aflat la a IX-a ediție, festivalul a adus săptămâna aceasta, în perioada 16-23 iulie, eleganţă şi stil în diverse spaţii nonconformiste la Sibiu. Mai multe detalii pe www.feeric.ro .

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Arhivă Comunicate de presă