http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

control 9 augÎn data de 9 august a.c.,  reprezentanţi ai CFR Călători, în colaborare cu Poliţia Transporturi Feroviare București (TF) și Inspectoratul de Jandarmi Județean Ilfov (IJJ Ilfov) au desfăşurat o acţiune de control trenuri pentru combaterea călătoriei fără bilet, precum şi pentru evaluarea modului în care personalul feroviar îşi îndeplineşte atribuţiile de serviciu.

Astfel, acţiunea a vizat controlul trenurilor R 8003 (București Obor – Constanța), R 9105 (București Basarab – Titu – Târgoviște) și    R 9108 (Târgoviște – Titu – București Nord).

În timpul controlului, dintr-un total de aproximativ 770 de călători, au fost identificați 103 pasageri care se aflau în ilegalitate şi cărora le-au fost eliberate bilete cu suprataxă.

Acţiuni de control se vor derula şi în perioada următoare la nivelul întregii rețele feroviare, acestea fiind parte dintr-un demers CFR Călători cu scopul de a STOPA furturile de orice fel şi de a oferi pasagerilor un transport în condiţii decente de călătorie.

CFR Călători mulțumeşte tuturor pasagerilor care își cumpără de fiecare dată bilet de tren!

***

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

 

Arhivă Comunicate de presă