http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

Cu prilejul programului Litoralul pentru toți, CFR Călători va asigura în continuare legături din țară către staţiunile de la Marea Neagră.

Trenurile din programul “Trenurile Soarelui”  (ANEXA 1) valabil până la data 13 septembrie vor ieşi treptat din circulație începând din 10 septembrie, iar după această dată capacitatea de transport va fi adaptată cerinţelor de extrasezon (ANEXA 2). 

foto CFR Litoraul pentru toti 2016

tarife

Pasagerii CFR Călători au posibilitatea de a călători la tarife reduse, prețurile biletelor fiind accesibile tuturor prin gama variată de oferte şi facilităţi disponibile.  Cu oferta Minigrup 2-5 reducerile acordate sunt de până la 25%, chiar 30% la cumpărarea online.Click ANEXA – TARIFE

durata de parcurs, Trenurile Litoral – trenuri cu viteza sporită,  în cadrul programului Trenurile Soarelui şi în extrasezon

Trenurile Litoral care circulă fără opriri intermediare între București Nord şi Constanța vor continua şi în extrasezon să parcurgă această distanţă în 2 ore, iar durata călătoriei cu celelalte trenuri InterRegio pe ruta amintită se va menţine în medie la circa 2 ore și 20 minute.

modificări în circulația altor trenuri

Începând cu data de 10 şi respectiv 13 septembrie, unele trenuri Regio vor avea programul de circulație adaptat la noul mers al trenurilor din extrasezon, iar modificările vor fi anunţate la nivel local în gări.

posibilități de cumpărare bilete

Recomandăm tuturor călătorilor să își procure bilete de tren din timp pentru evitarea aglomerației de la casele de bilete, în special pentru trenurile de lung parcurs, care au în compunere vagoane de dormit și cușetă.

CFR Călători mulţumeşte tuturor celor care îşi cumpără de fiecare dată bilet de tren!Biletele pot fi achiziționate:

În ziua plecării trenului, în stațiile mari sunt disponibile și servicii de “rezervare telefonică„ a locurilor: Bucureşti Gara de Nord – la numărul 021/9522; Constanţa – 0727 999 952; Cluj Napoca –0731 990520; Timişoara – 0256 200 457; Braşov  – 0268 421 700; Iaşi – 0232 202 777; Galaţi –  0236 496 000.

recomandări

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul internațional Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Arhivă Comunicate de presă