http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

Update, ora 9.30 a.m.
Circulația feroviară a fost reluată în condiții de siguranță.

--------------------

CFR Călători informează că în această dimineață, în jurul orei 3.00 a.m., circulația feroviară a fost întreruptă între staţiile Malnaș Băi și Bicsadu Oltului (secția Sf Gheorghe și Ciceu), din cauza unei probleme tehnice la osia locomotivei trenului IR 1642 Satu Mare- București Nord.

Menționăm că cei 212 de pasageri și echipajul trenului (mecanic și conductori) nu au fost în pericol. In jurul orei 7 a.m, toți călătorii au fost transbordați într-un tren suplimentar până la stația Brașov de unde au fost preluați cu alte trei vagoane atașate la trenul  IR 1526 până la București.

Direcorul General al CFR Călători se află la fața locului. Echipele de intervenție desfășoară lucrări pentru degajarea liniei.

În jurul orei 9h15 linia curentă a fost eliberată și se mai făceau verificări de siguranță. Până la reluarea traficului feroviar, trenurile InterRegio au circulat pe rută alternativă, iar pasagerii trenurilor Regio de navetă au fost trasbordați cu mijloace auto, continuându-și călătoriile spre destinații.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident și îi asigură că toate măsurile întreprinse de angajaţii feroviari au  avutca principal scop reluarea circulației în condiții de siguranță.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro. CFR Călători cere scuze pentru neplăcerile întâmpinate şi mulţumeşte pentru înţelegere.

Arhivă Comunicate de presă