http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

CFR Călători informează că în perioada 7 - 28 octombrie 2016, vor interveni modificări în circulaţia trenurilor, astfel:

Pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară între Hm Dridu şi Hm Armăşeşti (pe secţia P.O. Aeroport – Urziceni), în perioada 7-10 octombrie:

  • trenul IR 1774 Galaţi – Brăila – Cotorca – Făurei - Urziceni – Mogoşaia – Chitila – Bucureşti Nord nu va circula.
  • De asemenea, şi în circulaţia trenurilor Regio sunt modificări, acestea fiind anunţate la nivel local.

Pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară între Orţişoara şi Hm Vinga (pe secţia Aradu Nou – Timişoara), în perioada 10 - 28 octombrie, în intervalul orar 08.45 – 12.40, fără zilele de sâmbătă şi  duminică:

  • trenul IR 1531 Cluj Napoca – Arad – Timişoara, pe distanţa Cluj Napoca – Arad va circula conform graficului de circulaţie, iar pe distanţa Arad – Timişoara Nord va circula pe rută alternativă prin Radna, ca tren IR 1537 Arad– Timişoara.

 

Pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară între staţia Işalniţa şi Hm Coţofeni (pe secţia Filiași – Craiova):

  • în data de 12/13 octombrie, trenul IR 1695 Bucureşti Nord – Craiova – Orşova – Timişoara Nord va circula ca circula tren IR 12695, cu orar modificat,  pe ruta Bucureşti Nord (plecare 22.40) – Craiova – Orşova – Timişoara Nord (sosire 07.59).
  • în data de 13 octombrie, R 9161  Caransebeş – Reşiţa Sud (ramura de la trenul  1695) va circula ca tren R 13361, cu orar modificat, pe ruta Caransebeş (plecare 07.02)  – Reşiţa Sud (sosire 08.06).
  • De asemenea, şi în circulaţia trenurilor Regio sunt modificări, acestea fiind anunţate la nivel local.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.  Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Arhivă Comunicate de presă