http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii
 
Bucuresti, 12 noiembrie 2016
 
Referitor la materialul de presa: Percheziții la sediul CFR din Târgu Mureș și la 53 de locuințe personale, într-un dosar de furt de motorină http://www.agerpres.ro/justitie/2016/11/12/perchezitii-la-sediul-cfr-din-targu-mures-si-la-53-de-locuinte-personale-intr-un-dosar-de-furt-de-motorina-10-57-45

Depoul CFR Târgu Mureș este o locație feroviară administrată de CFR Marfă în care își desfasoară o parte din activitatea de la nivel zonal și CFR Călători.

Conducerea operatorului feroviar de pasageri a fost informată despre aceste acțiuni care sunt o continuare a celor începute la Timișoara in aprilie, anul acesta. Este oferit sprijinul necesar organelor statului abilitate să acționeze în asemenea situații.

Activitatea de transport feroviar de călători nu este afectată și nu există disfuncţionalităţi în serviciile de transport oferite pasagerilor.

”Este absolut necesar să stopăm aceste practici care păgubesc o companie publică susţinută de Stat prin contribuţia fiecăruia dintre noi.
Pasagerii merită respectul nostru, iar respectul trebuie să pornească cu o curăţenie, în primul rând, din interior ”, Iosif Szentes, Director General CFR Călători.

Arhivă Comunicate de presă