http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

21 ianuarie 2017, ora 8,  Traficul feroviar reintră treptat în graficele normale.

La această oră nu sunt linii închise și nici trenuri blocate, circulația se desfășoară în condiții de siguranță.

Astăzi un număr redus de trenuri înregistrează întârzieri la sosire sau la plecare, acestea fiind determinate de adaptarea circulației la condițiile meteo nefavorabile, de necesitatea atașării locomotivelor Diesel, de intervenția pentru verificarea componentelor infrastructurii sau de prelungirea operaţiunilor de verificare şi de pregătire a materialului rulant pentru reînscrierea în cursă/turnus.

Pentru ziua de 21 ianuarie, din cele 1300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, sunt anulate următoarele: R 8382, Mangalia - Constanța R 8652, R 8655, Tulcea Oraș -Medgidia și retur R 8573, R 8572 Slobozia Veche - Fetești și retur Legăturile feroviare pe aceste rute sunt asigurate cu celelalte trenuri din grafice. Lista va fi actualizată în funcție de evoluția condițiilor meteo și de situația din teren.

Ne CEREM SCUZE pentru neplăcerile pe care le aveti din cauza întârzierilor / disfuncționalităților apărute.

==========

INFO utile TRENUL MEU și RECOMANDĂRI: goo.gl/EN9i2G

RESTITUIRE contravaloare bilete, renunțare la călătorie: Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Tarife în ţară - http://www.cfrcalatori.ro/ro/tarife-tara/renuntare-calatorie

 www.cfrcalatori.ro Ne CEREM SCUZE pentru neplăcerile pe care le aveti din cauza întârzierilor / disfuncționalităților apărute.

Arhivă Comunicate de presă