http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

Preluare comunicat CFR SA  / București, 9 februarie 2017, ora 07,30

foto iarna - CFR SA 1Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că la această oră nu sunt linii de cale ferată închise și nici trenuri blocate pe rețeaua feroviară, însă circulația este adaptată la condițiile meteo nefavorabile, în special pe raza a 3 regionale feroviare: Bucureşti, Iaşi și Constanţa.

Personalul feroviar activat va acţiona, funcţie de evoluţia fenomenelor meteorologice, cu utilaje speciale de intervenţie.

Restricții de viteză:
- Valul lui Traian – Constanţa - 80 km/h;
- Dragoş Vodă – Feteşti – 80km/h.

Se înregistrează întârzieri în circulație, acestea fiind însă determinate de adaptarea circulației la condițiile meteo nefavorabile de vânt puternic și ninsori abundente.

Pasagerii sunt rugaţi ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească sau să verifice tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro domeniul Camere web.

Personalul feroviar verifică în permanenţă componentele infrastructurii, astfel încât, pentru orice deranjament tehnic produs din cauza condiţiilor meteo să se intervină pentru remediere.

Rugăm călătorii să înţeleagă că toate măsurile operative întreprinse în această perioadă de angajaţii feroviari au ca principal scop circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă.

Arhivă Comunicate de presă