http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

25 iulie 2017

CFR Călători informează că astăzi, în jurul orei 13.40, între stațiile Banu Mărăcine – Malu Mare s-a produs un incediu la locomotiva trenului R 9008 Craiova – București Basarab.

Au fost avizaţi pompierii şi s-a intervenit pentru stingerea incendiului.

Cei aproximativ 50 de pasageri  nu s-au aflat în pericol și îşi vor continua călătoria preluați  cu trenurile IR 1596 Craiova - București Nord și R 9384 Craiova - Caracal.

O comisie va cerceta cauzele care au condus la producerea incidentului.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create şi îi asigură că toate măsurile întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop realizarea calatoriilor în siguranță.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Arhivă Comunicate de presă