http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

CFR Călători informează că urmare a unor lucrări la infrastructura feroviară, vor interveni modificări în circulația trenurilor, astfel:

între stațiile Bălteni–Vaslui, în zilele de  09 și 10 martie

  • Trenul IR 1831 Galați –Iași– Cluj Napoca va circula  din Galați (pl. 04.16) ca tren IR 12831/-2 pe ruta Barboși- Liești- Vaslui – Iași –Suceava - Dej Călători - Cluj Napoca (sos. 20.14);
  • Trenul IR 1863/-2  Iași – Galați va circula ca tren IR 12863/-2 cu plecare din Iași la ora 06.30 și cu sosire în Galați la ora 11.07.

între stațiile Vințu de Jos – Sebeș, în data de 15 martie

  • Trenul IR 1621 /-2 București Nord – Arad –Timișoara Nord va fi anulat. Pe distanţa București Nord – Brașov – Făgăraș – Sibiu va circula trenul IR 12621 cu plecare din București Nord  la ora 08.57 și cu sosire în Sibiu la ora 14.48.
  • Trenul IR 1622 /-1 Timișoara Nord –Arad – București Nord va fi anulat.  Pe distanța Sibiu- Făgăraș – Brașov – București Nord va circula trenul IR 12622 cu plecare din Sibiu la ora 15.13 și sosire în București Nord la ora 21.17.

Restituire contravaloare bilete, renunțare la călătorie

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Tarife în țară.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de aceste modificări şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Arhivă Comunicate de presă