http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

UDATE

Începând cu ora 15:35 s-a redeschis circulația pe ruta Bușag - Baia Mare și retur.

 

București, 15 martie

CFR Călători informează că în cursul zilei de azi, 15 martie 2017, în jurul orei 9:45, trenul R 4313 care circula pe ruta Satu Mare – Baia Mare a sărit de pe șină de două osii în zona Bușag.
Precizăm că în tren se aflau 12 călători și că nicio persoană nu a fost afectată. Pentru asigurarea călătoriei până la stația de destinație,  călătorii au fost preluați cu mijloace auto până la Baia Mare (7 km).
Echipele feroviare se află la faţa locului şi intervin pentru reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă.

La acest moment, trenurile R 4314 Baia Mare – Satu Mare și R 4315 Satu Mare – Baia Mare au fost anulate pe distanța Bușag – Baia Mare și retur, iar trenurile  R 4090 Baia Mare – Satu Mare și  R 4316 Baia Mare – Satu Mare au  fost anulate pe întreaga distanță. 
Până la redeschiderea circulației, se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto pe distanța Baia Mare – Bușag  și retur. 


Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro , la secţiunea Tarife în ţară.

Rugăm pasagerii ca înainte de călătorie, să solicite informaţii despre modificările produse în traficul feroviar la numărul de telefon 021/9521, să se adreseze personalului nostru din stații sau să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de aceast incident şi îi asigură că toate măsurile întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei trenului în condiţii de siguranţă

Arhivă Comunicate de presă