http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

16 iunie  2017

CFR Călători informează că şi în acest sezon estival, mai multe trenuri asigură conexiunea între Bucureşti și Divertiland - cel mai mare parc acvatic și loc de joacă din ţară. 

Trenurile ajung la destinaţie în aproximativ 25 minute, iar preţul unui „bilet adult” clasa a 2-a este de 3,9 lei. Copiii şi elevii beneficiază de 50% reducere, astfel un bilet este 1,95 lei. De asemenea, sunt valabile şi de altereduceri: prin Cardul TrenPlus - 25%, prin oferta Minigrup 2 – 5 - între 10% și 25%, iar pentru o călătorie dus-întors -10%.

Legăturile directe dintre Bucureşti şi Parcul de Divertisment Divertiland sunt următoarele:

foto Divertiland 2017

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să cumpere bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Programul Divertiland Park: www.divertiland.ro

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

 

Arhivă Comunicate de presă