http://aplicatii.cfrcalatori.ro/ro/noutati-informatii/793-trenurile-zapezii-2017

14 iulie 2017

foto Lacu Sarat -  Florentin Coman AdevarulTuriştii care doresc să ajungă la Staţiunea Lacu Sărat pot merge cu trenul până la Gara Brăila. Staţiunea se află la câţiva kilometri de Brăila şi de aici există conexiune cu mijloace auto.

Menţionăm că deşi pe harta feroviară există punctul de oprire Lacu Sărat, acesta nu asigură legătura de transport pe calea ferată cu staţiunea.

Un bilet la tren InterRegio, clasa a 2-a, de la Bucureşti la Brăila, la tarif întreg, costă 59,6 lei, iar pentru un pensionar biletul este 31,75 lei. Pe aceeaşi rută există şi un tren InterRegio cu ofertă de tren Regio, la care un bilet clasa a 2 tarif întreg costă 30,3 lei, iar pentru un pensionar este 15,65 lei.

Biletele de tren pot fi cumpărate:

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații.

 

FOTO: Florentin Coman, Adevarul.

 

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Arhivă Comunicate de presă