http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii
București, 6 august 2017
 
Update:
 
Incendiul de vegetație a fost stins, circulația trenurilor IR 1588 și IR 1589 a fost reluată în condiții de siguranță începând cu ora 19:30. 
 
Update:
Începând cu ora 19:15, circulația a fost reluată între Gura Văii - Drobeta Turnu Severin.
La acest moment, pompierii militari intervin pentru stingerea unui incendiu la vegetație în zona stației Dorobanțu. Până la finalizarea intervenției, trenurile IR 1589 și IR 1588 staționează în gările Dorobanțu, respectiv Basarabi.

---
Circulaţia feroviară este temporar oprită  între stațiile Gura Văii - Drobeta Turnu Severin unde mai mulți copaci au fost rupți de vijelie, iar în cădere au rupt firele de alimentare cu energie electrică.
La acest moment sunt afectate următoarele trenuri de călători:
- R 9508 Orșova-Craiova - staționează în Drobeta Turnu Severin
- R 1691, București-Timisoara, staționează în Drobeta Turnu Severin Est
- IR 73-2, Budapesta-București staționează în Drobeta Turnu Severin

Comunicat CFR Infrastructură: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1684819354886259&id=894054857296050

---------------------------

INFO UTILE:
⚠ 0219521 – info CFR;
⚠ numerele de telefon de la stațiile CFR
https://aplicatii.cfrcalatori.ro/…/Informatii_telefonice_st… ;
⚠ 021.319.0358 Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti;
https://www.facebook.com/CFRCalatori.ro/
https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/
⚠ în pagina TRENUL MEU (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceţi numărul trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
-înainte de plecarea la drum informați-vă telefonic pentru date actualizate despre mersul trenului cu care intenționați să călătoriți sau verificați tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro, secțiunea CAMERE WEB.

RESTITUIRE contravaloare bilete:
Pasagerii care și-au cumpărat bilete/abonamente şi nu pot să efectueze călătoria în situații de forță majoră, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Tarife în țară - https://www.cfrcalatori.ro/…/tarife-tara/renuntare-calatorie

Arhivă Comunicate de presă