• Trenurile IR și rutele cu tarifare REGIO la clasa a 2-a (bilete și abonamente valabile la tren Regio fără plata diferențelor tarifare) click aici 
  • Trenurile IR la care sunt valabile abonamentele Regio, biletele fiind aferente trenurilor IR la clasa a 2-a click aici 

Important!
La trenurile IR la care se aplică oferta tarifară R pentru călătoria la clasa a 2-a (vezi lista sus), rezervarea locului este obligatorie. Valoarea tichetului de rezervare (la clasa a 2-a) este de un 1 leu.
Excepție fac posesorii de abonamente la trenuri R care circulă cu aceste trenuri IR la clasa a 2-a, neavând obligativitatea rezervării locului. În cazul în care se doreste loc rezervat, se plăteste tariful de rezervare în valoare de 1 leu.

În cazul în care se dorește călătoria la clasa 1, se achită integral diferentele tarifare și rezervarea locului la tarif de IR clasa 1.

Trenurile care îşi vor modifica denumirea din cauza închiderilor de linie sau din considerente de exploatare etc. dar îşi vor menţine circulaţia pe relaţia ofertată, îşi vor menţine şi oferta "pe trenuri şi relaţii".

Călătorii plăcute!