http://aplicatii.cfrcalatori.ro/ro/noutati-informatii/793-trenurile-zapezii-2017

DE LA AUTOMATELE DE VÂNZARE ALE DISTRIBUITORILOR AUTORIZATI să vândă pentru şi în numele CFR Călători, cu anticipaţie de până la maxim 30 de zile, inclusiv pentru călătoria de întoarcere, legitimaţii de călătorie denumite„bilete CFR - ATM”. 

Zebra Pay- distribuitor de bilete CFR Calatori prin automatele proprii de vanzare

Pasagerii îşi pot cumpăra bilete de tren de la cca. 3000 de TERMINALE de plăţi electronice - ZebraPay , cu o reducere suplimentară de 5%.

Unde sunt :

Cele aproape 3000 de terminale ZebraPay se află în puncte de maximă concentrare a traficului din 90 de localităţi, printre care: Bucureşti, Iaşi, Constanţa, Brăila, Galaţi, Tulcea, Bacău, Focşani, Piatra Neamţ, Bârlad, Vaslui, Huşi, Ploieşti, Buzău, Târgovişte, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Călimăneşti, Govora, Horezu, Olăneşti, Cluj Napoca, Timişoara, Satu Mare, Alexandria, Zimnicea, Turnu Măgurele etc. Astfel, calatorii își vor putea achiziționa bilete de la terminalele din marile spaţii comerciale, magazine de cartier cu program extins sau non-stop, pieţe, benzinării, dar şi din universitati private/de stat și campusuri universitare.Pentru a afla locațiile click aici

Reducere 5%

Se acordă o reducere de 5% la suma finală, după ce au fost aplicate şi alte eventuale discount-uri acordate de CFR Călători (10% pentru bilet dus-întors, 10- 25% la cumpărarea cu anticipaţie, 10-20% fidelitate la călătoria cu mai multe trenuri).

Ce bilete se pot cumpăra

De la terminalele Zebra Pay se pot cumpara bilete numai la trenuri  cu rezervarea locurilor obligatorie sau facultativa ( IR, Regio Expres), în trafic intern şi anume:

-  bilete simple pentru adult, copil, elev

-  bilete dus-întors opţional pentru adult și copil

Cum se utilizează:

Terminalele ZebraPay funcționează cu tehnologie touchscreen și sunt ușor de utilizat. Călătorii trebuie doar să selecteze datele de călătorie, ruta, tipul de tren şi clasa de rezervare: la vagon clasa 1 şi a 2-a, la vagon cuşetă, de dormit cu 2 paturi, dormit single.

Important!

Biletul este nominal, iar plata se poate face numerar sau cu carduri Zebra Pay, cu minim 24 de ore inainte de ora începerii călătoriei .

Biletul nu permite modificarea datelor de călătorie (anticiparea, amânarea sau întreruperea călătoriei); renunţarea la călătorie se face cu cerere la staţile de cale ferată;

Pentru mai multe informaţii click aici