CFR Calatori
sigla guvern

Reduction on certain distances and trains

Trenurile și relațiile pentru care se acordă reduceri procentuale din tariful tren InterRegio, pentru biletele întregi și de copil la clasa a 2-a. Ofertă valabilă în perioada 14 iunie 2021 – 11 decembrie 2021. Descarcă

Trenurile și relațiile pentru care se permite călătoria posesorilor de abonamente de călătorie valabile la tren Regio la tren InterRegio clasa a 2-a. Ofertă valabilă în perioada 14 iunie 2021 – 11 decembrie 2021. Descarcă

Important!

  • La toate trenurile Interregio la care se aplică aceste reduceri procentuale, rezervarea locului este obligatorie, se va achita contravaloarea tichetului de rezervare.
  • Excepție fac posesorii de abonamente la trenuri Regio cărora le este permisă circulaţia cu trenuri InterRegio, aceştia neavând obligativitatea rezervării locului.
  • Pentru călătoria cu loc rezervat la trenurile InterRegio a posesorilor de abonamente valabile la trenuri Regio se vor achita integral diferenţele tarifare (dintre tren R și IR) şi tariful de rezervare a locului.

CFR Călători îşi rezervă dreptul de a modifica/anula unele oferte.

În circulația și orarul trenurilor pot surveni modificări. Vă rugăm ca, înainte de efectuarea călătoriei, să vă informați pe site-ul ww.cfrcalatori.ro sau la numerele de telefon din stațile și agențiile CFR Călători.

Buy online ticket