02 iunie 2021

 

Recomandăm pasagerilor care călătoresc în trafic internațional să se informeze asupra condițiilor de călătorie și acces în țările europene tranzitate, astfel încât să poată continua călătoria și dincolo de stațiile de frontieră cu statele vecine. Detalii în acest sens sunt disponibile pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe:  https://www.mae.ro/travel-conditions și pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne:  https://www.mai.gov.ro/utile/

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, vă rugăm să consultați pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, secțiunea Mers Tren Trafic Internațional, să ne contactați la numerele de telefon în trafic internațional din stațiile CFR publicate la secțiunea Informații Telefonice – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/, la 021.314.55.28 (pentru traficul internațional Gara de Nord București), la  021/9521 (pentru traficul intern) sau să vă adresați personalului nostru din stații.

Vă reamintim că la bordul trenurilor CFR Călători, masca de protecție este obligatorie pe toată durata călătoriei.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.