CFR Calatori
sigla guvern

Preţul integral al legitimaţiilor de călătorie

Preţul integral al legitimaţiilor de călătorie este format din tariful de transport pe rang de tren și clasă comercială (clasa 1, clasa a 2-a), la care se adaugă tariful de rezervare loc pentru trenurile cu regim de rezervare obligatoriu.

Important!

  • tarifele de transport nu conțin tariful tichetului de rezervare;
  • la trenurile fără regim de rezervare, în cazul grupurilor de călători, se pot rezerva compartimente întregi, cu achitarea tarifului de rezervare pentru fiecare loc rezervat.

În planul de mers 2022/2023:
Pentru toate trenurile IC, IR şi RE se aplică tariful obligatoriu de rezervare a locului la clasa I şi la clasa a II-a, de 5 lei.
La unele trenuri R se acordă o reducere de 60% a tarifului obligatoriu de rezervare a locului la clasa I şi la clasa a II-a.
Informaţiile privind regimul de rezervare a locului pentru fiecare tren operat de CFR Călători sunt oferite la achiziţionarea biletului online, la automatele de vânzare sau la casele de bilete.
În aplicaţiile online, trenurile cu regim de rezervare au simbolul “R” cu menţiuni legate de regimul de rezervare (obligatoriu sau facultativ).

Tarif Tren Regio – Regio Expres – valabil din 01 iulie 2022 Descarcă
Tarif Tren InterRegio – valabil din 01 iulie 2022 Descarcă
Tarif Tren InterCity – valabil din 11 decembrie 2022 Descarcă
Tarif Tichet Rezervare – valabil din 11 decembrie 2022 Descarcă

 

Cumpără bilete online