CFR Calatori
sigla guvern

Tarif unic pe secția Oravita – Anina

Tarif unic de călătorie pe secția Oravița – Anina și retur

10 lei pentru o călătorie simplă la clasa a 2-a, fără rezervare

Călătoriți în timp pe cea mai veche cale ferată din Sud-Estul Europei  – 14 tuneluri, 10 viaducte, tăieturi în munte pe o lungime de 21 de kilometri, deci peste două treimi din întregul traseu!

Oravita-Anina
Oravita-Anina
Oravita-Anina

 

Tariful unic de 10 lei (cu TVA inclus) este pentru călătoria simplă, la clasa a 2-a, la care se adaugă tariful de rezervare a locului, care este obligatorie în perioada sezonului estival.


Legitimațiile de călătorie se pot procura în limita locurilor disponibile, cu anticipație de 30 de zile de la orice casă de bilete cu emitere electronică, din stațiile de cale ferată și agențiile de voiaj CFR Călători, precum și ONLINE.

În ziua plecării trenului, biletele se pot procura atât din staţia Oraviţa cât şi de la personalul de tren la același preț ( inclusiv cu rezervarea locurilor) în limita locurilor disponibile. Emiterea legitimațiilor de călătorie fără rezervare se poate efectua numai în ziua plecării trenului, după epuizarea locurilor disponibile, în număr limitat.

Pe această rută se emit și legitimații de călătorie prin care se acordă ofertele comerciale SNTFC CFR Călători (Bilet dus-întors, Minigrup 2-5, Cartea VSD, Biletul de weekend, reducerea la procurarea cu anticipaţie a legitimaţiilor de călătorie, etc), cât și facilități la călătoria pe calea ferată în baza unor acte normative (elevi, studenți, pensionari, revoluționari, veterani de război, persoane persecutate din motive politice sau etnice, persoane cu handicap, moți).
Abonamentele lunare sau săptămânale se eliberează în conformitate cu zona tarifară solicitată.

Prețuri*  începând de la:
8,5 lei/persoană adultă şi 4,25 lei/copil, elev, pentru călătorii individuale, la cumpărare cu anticipație de peste 21 de zile
–  6,5 lei/ persoană pentru grupuri de peste 45 de persoane

* tariful nu cuprinde rezervarea locului în valoare de 3,90 lei/persoană.

CERERILE DE GRUP* pot fi adresate cu anticipaţie de:
  • 60 de zile calendaristice, pentru grupuri mari, peste 30 de persoane,
  • 30 de zile calendaristice, pentru călătorii individuale și grupuri de până la 29 persoane
Despre călătoria grupurilor Citește
Cumpără bilete online
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support