Modificări temporare în circulaţia trenurilor

Postat acum 2 luni ago

1 iunie 2020 Pentru realizarea unor lucrări de către CFR SA la infrastructura feroviară Golești – Parc Krețulescu, în perioada 02-12 iunie 2020 vor interveni următoarele modificări temporare în circulația trenurilor: IR 1783 și IR 1794 București Nord – Golești – Pitești / Parc Krețulescu și retur vor circula fără grupa Golești – Parc Krețulescu și retur. intervin modificări și în circulația trenurilor Regio din zonă, acestea fiind anunțate la nivel local, în stațiile de cale ferată. Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm călătorii să se informeze despre circulaţia trenurilor la personalul nostru din staţii sau: 0219521 – INFO CFR (trafic intern). numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/ în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries sau pe http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceţi numărul exact…

Citește mai mult

Măsuri suplimentare luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență pentru combaterea epidemiei de coronavirus (Covid – 19)

Postat acum 5 luni ago

 În urma ședinței Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU) din data de 09.03.2020 pentru combaterea epidemiei de coronavirus (Covid – 19), s-au decis următoarele: Cetățenii români care au plecat din Italia către România și utilizează transportul feroviar pentru a ajunge în țară vor intra în carantină sau autoizolare pe teritoriul României și își vor asuma această responsabilitate prin completarea unei declarații pe propria răspundere la îmbarcarea în tren. Cetățenilor străini care utilizează transportul feroviar nu li se va permite trecerea frontierei României de către organele abilitate ale statului român, dacă vin cu escală din Italia. În situația în care aveți legitimații de călătorie cumpărate pentru această perioadă și doriți să renuntați la călătorie, vă informăm că restituirea tarifelor legitimațiilor se efectuează conform reglementărilor…

Citește mai mult

Întâlnire cu angajații regionalelor CFR Călători Timișoara și Brașov.

Postat acum 5 luni ago

Dan M. Costescu, Directorul General al CFR Călător a discutat cu personalul din toate ramurile (tracțiune, vagoane și comercial) despre planurile de invesții în procesul tehnologic, condițiile de muncă și odihnă a angajațiilor dar și despre școlarizarea personalului în unitățile din Arad, Timișoara, Simeria și Sibiu.              

Citește mai mult

Premiere șef de tren

Postat acum 5 luni ago

27 februarie 2020   În data de 11 ianuarie 2020, Dorin Bejan a fost șeful trenului IR 1743 Timișoara – Baia Mare, în care trei migranți au încercat să fure bunurile călătorilor. Cu riscul de a cădea victima unor agresiuni fizice, Dorin Bejan a intervenit ferm în apărarea călătorilor.Atitudinea șefului de tren față de situația cu care s-a confruntat punând mai presus de orice siguranța călătorilor depășește atribuțiile standard de serviciu. Desigur, astfel de inițiative și comportamente nu trec neobservate de conducerea CFR Călători, sunt apreciate și remunerate. Conducerea CFR Călători îi mulțumește domnului Dorin Bejan, șef de tren din comanda de personal Stația Arad, pentru curajul de care a dat dovadă, implicarea și spiritul civic în realizarea serviciului.

Citește mai mult

CFR Călători la Târgul de Turism al României– ediția de primăvară 2020

Postat acum 6 luni ago

CFR Călători a fost prezentă în perioada 20-23 februarie 2020 la Târgul de Turism al României. La standul CFR Călători vizitatorii au putut beneficia de: 🚂45% reducere la cumpărarea de bilete emise la standul CFR Călători; 🚂vouchere pentru cumpărarea biletelor de tren în trafic intern cu reducere 45% din preţul final al unei călătorii simple individuale. Totodată au aflat detalii despre ofertele tarifare disponibile la călătoria cu trenul în ţară şi în străinătate.        

Citește mai mult