CFR Calatori
sigla guvern

Interrail, un bilet pentru toată Europa

Eurail

Stimate călător Interrail,

Ați ales modul perfect de a explora Europa – cu TRENUL! Cu Pass-ul Interrail veți putea călători în cel mai interesant mod posibil, care vă va oferi ocazia de a aprecia peisajele spectaculoase ale Europei, precum și moștenirea ei culturală și istorică.

Interrail Pass permite călătorii nelimitate cu majoritatea trenurilor din Europa, fiind o legitimaţie de călătorie nominală valabilă numai însoţită de un act de identitate.

Pass-ul Interrail este o ofertă cu preţuri convenabile pentru Adulți, Tineri, Copii și Seniori.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 11 ani împliniţi în prima zi de valabilitate a Pass-lui, pot călători cu un Pass de Copil gratuit, atunci când călătoresc împreună cu un posesor de Pass de Adult. Călătoresc gratuit maxim doi copii însoţiţi de un adult posesor de Interrail Pass.

Puteți opta pentru una din cele două variante ale Pass-ului Interrail:

 

Interrail permite o mai mare flexibilitate şi libertate de alegere, atât în ceea ce priveşte ţările în care se poate călători, cât şi timpul disponibil. Interrail Global Pass este valabil şi în ţara de reşedinţă – doar o călătorie dus-întors.

Dacă un adult posesor de pass călătoreşte cu mai mult de doi copii, se va emite câte un pass de tânăr pentru fiecare dintre ceilalţi copii.

Rezervări şi suplimente | Deşi Interrail Pass oferă acces nelimitat de călătorie în ţările participante, anumite trenuri necesită rezervarea unui loc, care se plăteşte suplimentar. Mai multe detalii găsiți mai jos, accesând – Condiții de utilizare EURAIL și INTERRAIL PASS 2024.

Pentru planificarea călătoriei, puteţi utiliza “Rail Planner App” (disponibil pentru iPhone şi Android), un instrument de informare cu ajutorul căruia puteţi să:

  • aflaţi rapid orele de plecare și de sosire pentru trenurile europene (funcţionează offline)
  • faceţi rezervări online (e-ticket)
  • găsiţi staţii de tren aflate în apropierea dumneavoastră
  • salvați cele mai frecvente căutări ca favorite
  • vedeți toate avantajele pentru deținătorii de Interrail Pass
  • vizualizați excursia cu trenul pe o hartă interactivă

De unde puteți cumpăra? Pass-urile Interrail pot fi cumpărate de la casele de bilete aflate în  stațiile și agențiile CFR Călători care emit bilete de tren în trafic internațional cu o anticipație maximă de 3 luni de zile.

Pentru informaţii suplimentare vizitați site-ul www.interrail.eu sau urmăriți pagina de Facebook

Creați-vă propria poveste, cu posibilități nelimitate de traseu Interrail!

 

Ghidul Interrail Pass 2024 Descarcă
Condiții de utilizare EURAIL și INTERRAIL PASS 2024 Descarcă
Harta feroviară Interrail 2022 Descarcă
Aplicația Rail Planner Descarcă
Puncte de vânzare CFR Călători / Pass-uri Interrail Citește
Beneficiile oferite posesorilor de Interrail Pass Citește
Asistență PRM Descarcă