CFR Calatori
sigla guvern
Alege trenul! Anul European al căilor ferate 2021 click aici

Interrail, un bilet pentru toată Europa


Stimate călător Interrail,

Ați ales modul perfect de a explora Europa – cu TRENUL! Cu Pass-ul Interrail veți putea călători în cel mai interesant mod posibil, care vă va oferi ocazia de a aprecia peisajele spectaculoase ale Europei, precum și moștenirea ei culturală și istorică.

Pass-ul Interrail este o ofertă cu preţuri convenabile pentru:

  • Adulți
  • Tineri, acordându-se o reducere de aproximativ 20% din tariful unui pass pentru adult, tânăr fiind considerat o persoană cu vârsta de până la 28 ani împliniți în prima zi de valabilitate a pass-ului;
  • Seniori, acordându-se o reducere de aproximativ 10% din tariful unui pass pentru adult, senior fiind considerat o persoană cu vârsta de la  60 ani împliniți în prima zi de valabilitate a pass-ului);
  • Copii, maxim 2 copii cu vârstă de până la 12 ani împliniți în prima zi de valabilitate a pass-ului, însoțiți de un adult , călătoresc gratuit.
Interrail-Friends
Interrail-Family
Interrail-Seniors

 

Puteți opta pentru una din cele două variante ale Pass-ului Interrail:


Interrail permite o mai mare flexibilitate şi libertate de alegere a călătorului, atât în ceea ce priveşte ţările în care se poate călători, cât şi în ceea ce priveşte timpul de care dispunem. Interrail Global Pass este valabil şi în ţara de reşedinţă – doar o călătorie dus-întors.

Dacă un adult posesor de pass călătoreşte cu mai mult de doi copii, se va emite câte un pass de tânăr pentru fiecare din ceilalţi copii.

Rezervări şi suplimente | Deşi Interrail Pass oferă acces nelimitat de călătorie în ţările participante, anumite trenuri necesită rezervarea unui loc care se plăteşte suplimentar, mai multe detalii găsiți mai jos accesând – Condiții de utilizare Interrail Pass 2021.

Pentru planificarea călătoriei, puteţi utiliza “Rail Planner App” (disponibil pentru iPhone şi Android), un instrument de informare cu ajutorul căruia puteţi să:

  • aflaţi rapid orele de plecare și de sosire pentru trenurile europene (funcţionează offline)
  • faceţi rezervări online (e-ticket)
  • găsiţi staţii de tren aflate în apropierea dumneavoastră
  • salvați cele mai frecvente căutări ca favorite
  • vedeți toate avantajele pentru deținătorii de Interrail Pass
  • vizualizați excursia cu trenul pe o hartă interactivă

De unde puteți cumpăra? Pass-urile Interrail pot fi cumpărate de la casele de bilete aflate în  stațiile și agențile CFR Călători care emit bilete de tren în trafic internațional.

Pentru informaţii suplimentare vizitați site-ul www.interrail.eu sau urmăriți pagina de Facebook

Creați-vă propria poveste cu  posibilități nelimitate de traseu Interrail!

 

Ghidul Interrail Pass 2021 Descarcă
Condiții de utilizare Interrail Pass 2021 Descarcă
Harta feroviară Interrail 2021 Descarcă
Aplicația Rail Planner Descarcă
Puncte de vânzare CFR Călători / Pass-uri Interrail Descarcă
Beneficiile oferite posesorilor de Interrail Pass Citește

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support