21 septembrie 2023

La data de 24 septembrie, CFR Călători marchează “Ziua Libertății de Mișcare” (ZLM)prin organizarea unui concurs de fotografie. Concursul se va derula în perioada 22 septembrie 2023, ora 00:00 – 1 octombrie 2023, ora 24:00.

Cei care doresc să participe la concursul ZLM trebuie să aibă vârsta de cel puțin 16 ani și să trimită fotografii originale care să nu fi fost prelucrate, înscrise în alte concursuri și care să promoveze ideea libertății de mișcare cu trenurile CFR Călători, la adresa presa@cfrcalatori.ro, încărcate pe un link, prin intermediul oricărui portal de transmitere de fişiere (precum https://wetransfer.com/,  https://ro.filemail.com/, etc.).

După încheierea concursului, CFR Călători va realiza un clasament al celor mai bune imagini, iar imaginea nr. 1 va fi premiată cu 2 bilete de călătorie cu trenul în Europa – Interrail  Global Pass (pentru persoana câștigătoare + însoțitor), ce au valabilitate o lună.

Biletul Interrail Global Pass permite efectuarea unui număr nelimitat de călătorii în 33 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia. Data începerii călătoriei cu Interrail Global Pass poate fi stabilită cu o anticipație maximă de 90 de zile de la momentul ridicării biletelor de la CFR Călători. Biletele pot fi ridicate până la data de 27 decembrie 2023.

Regulamentul de participare la concursul de fotografie ZLM 2023 şi detalii despre celelalte premii pot fi vizualizate pe www.cfrcalatori.ro.

 Regulamentul de participare la concursul de fotografie Ziua Libertății de Mișcare (ZLM) 2023  VEZI

24 septembrie – desemnată de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii ca #ZiuaLibertățiiDeMișcare, începând cu anul 2015  

 

Despre CFR Călători:

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.