CFR Calatori
sigla guvern

Din motive tehnice , temporar, se pot cumpăra bilete din Austria pentru trenul 347 Viena-București numai din stație. Detalii …

Acreditare pe anul în curs

Jurnaliştii care au acreditare pe anul 2021 primesc prin e-mail comunicatele de presă și au acces la evenimentele de presă desfășurate de CFR Călători.

Pentru a obține acreditare pentru anul în curs, jurnaliștii completează și transmit Biroului de presă CFR Călători formularul de acreditare care poate fi descărcat aici (și este în format editabil). Solicitarea va fi însoţită, pentru conformitate, de o copie a legitimaţiei de serviciu.

Documentele sus-menționate pot fi transmise scanat la e-mail presa@cfrcalatori.ro

Instituțiile mass-media trebuie să înștiințeze în scris Biroul de presă CFR Călători în cazul în care doresc retragerea acreditării unui jurnalist sau dacă sunt cazuri în care încetează raporturile de muncă dintre jurnalistul acreditat și redacția în numele căreia acesta a obținut acreditare la CFR Călători.

Acreditarea este valabilă până la sfârşitul anului în curs.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support