Recomandăm tuturor călătorilor să își planifice din timp călătoria cu trenul.

Prin cumpărarea cu anticipație a biletelor, pasagerii beneficiază de reduceri între 10%-25%, astfel:

  • 25% reducere la cumpărarea biletului cu 21 – 30 zile înainte de data efectuării călătoriei;
  • 18% reducere la cumpărarea biletului cu 11 – 20 de zile înainte de data efectuării călătoriei;
  • 10% reducere la cumpărarea biletului cu 6 – 10 zile înainte de data efectuării călătoriei.

 Cumpărarea cu anticipație se cumulează cu reducerea de fidelitate pentru călătoria cu trenuri succesive și, în plus, la cumpărarea online, se adaugă un discount de 5%. Tariful tichetului de rezervare a locului se plătește integral.

În trafic intern, biletele pot fi achiziţionate cu anticipaţie de până la maxim 30 zile, inclusiv pentru călătoria de întoarcere. Pentru grupurile  organizate de cel puţin 30 de persoane, perioada de anticipație este de maxim 60 de zile.

Biletele pot fi cumpărate cu anticipație din stațiile și agențiile de voiaj CFR cu emitere electronică a legitimațiilor de călătorie / automate de vânzare / online, reducerile fiind valabile pentru biletele de tren cu preț întreg și pentru cele cu 50% reducere pentru copil.

Mai multe detalii sunt pe www.cfrcalatori.ro, secţiunea Trafic local/Oferte/ Reduceri la cumpărarea cu anticipație.

CFR Călători mulțumeşte tuturor pasagerilor care își cumpără de fiecare dată bilet de tren!

***

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să-și achiziționeze legitimație de călătorie din timp pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații / agenții.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri , cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.