CFR Călători informează că începând cu data de 28 iunie a.c., legitimațiile de călătorie pentru adulți, copii,  elevi și studenți pot fi achiziționate, în afara canalelor tradiționale de vânzare proprii, și prin platforma online implementată de Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF).

Prin această platformă pot fi achiziţionate bilete integrate în conformitate cu actele normative în vigoare. Mai multe detalii referitoare  la legitimațiile de călătorie integrate pot fi accesate de pe site-ul ARF.

Reamintim pasagerilor CFR Călători că pentru cumpărarea biletelor cu o anticipaţie de 30 de zile au la dispoziţie următoarele canale de vânzare:

  • din aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” (disponibilă în Google Play, App Store și Huawei AppGallery);
  • de la automatele de vânzare bilete din gări;
  • online de pe cfrcalatori.ro;
  • de la casele de bilete din gări, agenții de voiaj CFR Călători și distribuitori autorizați (agenții de turism). 

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au bilet de călătorie, pentru evitarea taxării suplimentare în tren, corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

 

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.