București, 8 martie 2019

CFR  Călători informează că în jurul orei  21.15, un vagon  aflat în compunerea  trenului  R 4136 care circula pe ruta Sighetu Marmației – Dej Călători, a deraiat de un boghiu la intrare în staţia Coșbuc, în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

Niciun pasager nu a fost rănit, toți cei 20 de pasageri ai trenului vor fi preluați cu mijloace auto către alte stații feroviare de unde își vor continua călătoria spre destinația finală cu trenurile în circulație.

În  vagonul deraiat se aflau 4 pasageri, iar în celelalte vagoane 16 călători.

Precizăm că nu sunt alte trenuri afectate de această deraiere.

La fața locului se deplasează reprezentanții autorităților care vor ancheta cauzele producerii acestui incident, precum și echipele de specialiști care vor interveni pentru eliberarea gabaritului.

Restituire contravaloare bilete, renunțare la călătorie

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Tarife în țară.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru incident şi le mulţumeşte  pentru înţelegere.

Rugăm pasagerii ca înainte de călătorie, să solicite informaţii despre modificările produse în traficul feroviar la numărul de telefon 021/9521, să se adreseze personalului nostru din stații sau să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro.