18 octombrie 2023

CFR Călători informează că pasagerii au posibilitatea de a opta pentru emiterea ofertei “Card TrenPlus” în format digital, pe suport tip card.

Posesorul unui “Card TrenPlus” în format digital poate achiziționa, în baza acestei oferte, bilete cu reducere de 25% din tariful de transport:

  • de la casele de bilete ale CFR Călători și personalul de tren
  • de la automatele de bilete CFR Călători”, unde călătorii vor înscrie atât ID card cât și CNP-ul
  • online – pe site www.cfrcalatori.ro sau din aplicația pentru telefoanele mobile „CFR Călători bilete online”, unde călătorii vor înscrie, de asemenea, ID card și CNP.

Suportul tip card costă 5 lei, are o valabilitate de 4 ani și va fi emis în baza unei cereri completate de către client la casele de bilete din stațiile sau agențiile de voiaj CFR Călători.

Oferta  “Card TrenPlus” deja achiziționată în format fizic pe carton termoreactiv poate fi înlocuită la cerere, cu una în format digital, cu același date de valabilitate, respectiv poate fi încărcată pe acest suport tip card.

În caz de pierdere / furt a suportului tip card, oferta “Card TrenPlus” în format digital va fi automat transferată la achiziționarea unui nou suport.

Mai multe informații despre ofertă și emiterea cardului sunt disponibile pe site, la secțiunea Trafic Intern / Oferte https://www.cfrcalatori.ro/cardul-trenplus-reducere-bilete-nelimitat/

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

  • 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web  din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul nostru din staţii.