14 noiembrie 2019

În perioada 14 – 17 noiembrie 2019, CFR Călători participă la cea de a 42 -a ediție a Târgului de Turism al României care se desfăşoară în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

Vă aşteptăm la Standul nr. 227 – 228 din Pavilionul B1 care va fi deschis de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 – 16:00.

În perioada Târgului de Turism al României, vizitatorii care îşi vor cumpăra bilete de tren de la standul CFR Călători vor primi premii*. Acestea se vor oferi pentru achiziţionarea biletelor de tren ce au valoarea minimă de 75 de lei.

Vizitatorii vor putea afla detalii despre:

  • Oferte către principalele destinații turistice şi nu numai, din țară și din Europa.
  • Trenul Charter – pentru firmele și agențiile de turism care pregătesc evenimente speciale (un pachet turistic „altfel”, petreceri private, revelioane, conferinţă de presă, lansare de produs, filmări, team building-uri etc). Trenul Charter este un produs inedit al CFR Călători, prin care un tren poate fi „închiriat” pentru a fi la dispoziţia exclusivă a unui client persoană fizică sau juridică și poate fi personalizat conform solicitărilor acestuia.
  • Parteneriate cu operatorii și agenţiile de turism care intenționează să devină distribuitori autorizați de „Bilete CFR Online”. La stand vor afla cum pot încheia parteneriate de vânzare a biletelor de tren.

*premiile vor consta în produse promoţionale acordate în limita stocului disponibil.