15 septembrie 2023

 

Ca urmare a circulației trenului internațional IR 12346 „Dacia” pe rută deviată București – Brașov – Teiuș – Cluj Napoca  – Episcopia Bihor, precum şi pe secții de circulație unde se desfășoară lucrări de modenizare a infrastructurii feroviare, coroborat cu controlul Poliţiei de Frontiera, este posibil să se acumuleze întârzieri mai mari de 60 minute la sosire în Budapesta, situaţie în care administraţia feroviară din Ungaria poate dispune limitarea trenului la această stație. În acest context, călătorii își pot continua călătoria până la Viena cu alte trenuri în circulaţie. Călătorii posesori de legitimații internaționale  își pot valorifica drepturile lor în cazul unor probleme din timpul călătoriei (restituire, compensații pentru întâziere, asistență în locul de plecare, în parcurs sau la destinație, etc.).

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile:

  • la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • la numerele de telefon din gări publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web  din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Cluj Napoca, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • de la personalul nostru din staţii.