12 iulie 2023

CFR Călători informează că în cursul acestei după – amiezi, 12 iulie a.c, ca urmare a unei defecţiuni tehnice la locomotiva trenului IR 1734 în staţia Daneş, pentru preluarea pasagerilor pe distanţa Braşov – Bucureşti Nord – Constanţa a fost introdus în circulaţie trenul IR 12734/IR 1681 cu plecare din statia Braşov la ora 17.02 şi sosire în staţia Constanţa la ora 22.37.

Pasagerii trenului IR 1734 vor primi apă şi produse preambalate în staţia Braşov.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și îi asigură că face toate operațiunile necesare pentru asigurarea unui transport în siguranță.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

  • 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul nostru din staţii.