2 septembrie 2022

Update 

Trenul IR 348 este estimat să ajungă în Gara de Nord Bucureşti la ora 19.55, cu o întârziere de 235 de minute.

CFR Călători informează că astăzi, 2 septembrie a.c., în stația Gârniţa a intervenit o problemă tehnică la locomotiva trenului IR 348 Arad – București Nord și va ajunge la destinație cu aproximativ  100 minute de întârziere.

Trenului i-a fost asigurată o locomotivă de ajutor, acesta urmând să își reia circulația în condiții de siguranță, după realizarea tuturor procedurilor aferente unei astfel de situații (acțiuni de manevră, detașare/atașare, proba frânei, etc).

În staţia Craiova pasagerii vor primi apă şi produse preambalate.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident şi le mulţumește  pentru înţelegere.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

  • 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul nostru din staţii.

 

 

Serviciul Marketing și Relații cu Mass-Media

CFR Călători