14 septembrie 2022 

Update, ora 20.00

Circulația trenurilor de călători  între stațiile Deda – Sărăţel se desfășoară în condiții normale.

Update, ora 14.10

Până la redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă, se va asigura transbordarea călătorilor cu mijloace auto pe distanţa Sărățel – Deda pentru trenurile:  R 4143 Bistrița Nord – Deda,  R 4147 Bistrița Nord – Deda şi R 4149 Deda – Bistrița Nord.

Programul de circulație în zona afectată se va desfășura în continuare în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

****************

Update, ora 10.50

Astăzi, 14 septembrie 2002, trenul InterRegio 366 Brașov – Oradea va  circula numai până la Deda, urmând ca pe distanţa Deda – Sărăţel călătorii  să fie transbordaţi cu mijloace auto la  trenul  IR 12593, care va circula suplimentar  pe distanţa Sărățel – Oradea.

 

**************

Urmare deraierii unui tren de marfă  pe secţia Deda – Sărăţel, ieri, 13 septembrie 2022,  circulația trenurilor de călători este închisă temporar.

În această dimineaţă este afectată circulația următoarelor trenuri de pasageri, la care se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto pe relaţia Deda – Sărăţel:

  • Regio 4141 Deda – Bistriţa Nord
  • Regio 4145 Deda –  Bistriţa Nord

Până la redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă, pot fi posibile întârzieri ale trenurilor de călători.

De asemenea, programul de circulație în zona afectată se va desfășura în continuare în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:
• 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
• numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
• în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
• pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
• pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
• la personalul nostru din staţii.