24 decembrie  2019

CFR Călători le mulțumeşte cilenților săi că au ales serviciile sale de transport și urează tuturor un Crăciun Fericit și un An Nou plin de realizări!

Menționăm că în zilele cu trafic crescut din această perioadă a sărbătorilor de iarnă CFR Călători are în circulație capacitatea maximă de transport, tehnic disponibilă, pentru asigurarea mobilității cetățenilor către destinațiile dorite. De asemenea, sunt suplimentate operativ, în funcție de parcul disponibil, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute care conectează capitala cu orașele mari din principale regiuni ale țării.

Recomandăm pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul și utilizarea tuturor trenurilor CFR Călători.

Biletele de tren pot fi achiziţionate cu anticipație de până la 30 de zile:  direct de la casele de bilete din gări și agenţii de voiaj CFR; online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vâzări din gări; de la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.