Actualizare –  17 iunie 2023

La ora 09.40, s-a redeschis circulația feroviară pe relația Drobeta Turnu Severin  – Prunișor, în condiții normale de trafic. Toate intervențiile derulate de personalul feroviar al CFR SA, pentru remedierea deranjamentelor produse la infrastructura feroviară au fost finalizate.

=============

Actualizare ora 09.00 – 17 iunie 2023

CFR Călători informează că în cursul acestei zile, din cauza deranjamentelor pe calea ferată din cursul nopții, și care se mențin, este posibil să se înregistreze decalări ale orarelor de circulație și pentru alte trenuri de pe rețea, care vor trebui să așteapte la legătură trenurile întârziate în vederea preluării călătorilor și asigurării transportului acestora la destinația finală.

=============

17 iunie 2023

Circulația trenulurilor între stațiile Drobeta Turnu Severin și Valea Albă este întreruptă din cursul nopții, din cauza unor probleme la infrastructura feroviară, astfel că trenurile spre / dinspre Drobeta Turnu Severin sunt afectate.

Echipele de intervenție ale CFR SA lucrează la deblocarea căii ferate și remedierea deranjamentului produs. Până la finalizarea remedierii deranjamentului, CFR SA asigură transbordarea pasagerilor cu mijloace auto pe distanța Drobeta Turnu Severin- Prunișor pentru trenurile afectate.

CFR Călători asigură garnituri suplimentare pentru preluarea călătorilor transbordați și continuarea parcursului feroviar spre Timișoara – Budapesta, respectiv București – Constanța. În stația Craiova, CFR Călători oferă pasagerilor apă și produse preambalate pentru trenurile afectate.

Circulația feroviară se va desfășura în continuare în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.
CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:
0219521 – INFO CFR (trafic intern).
numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
la personalul nostru din staţii.