Actualizare, ora 15:30

 

La această oră, trenurile circulă în condiții de iarnă pe toată rețeaua feroviară.

Menționăm că din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile din Ungaria, două trenuri internaționale au întârzieri de aproximativ patru ore.

————

Preluare comunicat CFR SA

Actualizare, ora 11: 30

 

Bucureşti, 17 decembrie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că secţia Valea Mărului – Câineni a fost redeschisă, iar în acest moment trenurile circulă în condiţii de iarnă, însă fără probleme majore în trafic.

În continuare, echipele feroviare fac verificări permanente pe toate secţiile de cale ferată de pe raza judeţelor aflate sub incidența celor două coduri de vreme nefavorabilă, iar pe segmentele unde situația o impune se va interveni operativ cu personal și utilaje, astfel încât să menținem operational traficul pe toate magistralele.

Pasagerii sunt rugați ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. De asemenea, călătorii se pot informa cu privire la ora de sosire/de plecare a trenurilor din gările București Nord, Brașov, Craiova, Iași și Timișoara pe site-ul www.cfr.ro, la domeniul camere web sau accesând direct link ul http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web

CFR SA îi asigură pe călători că toate măsurile operative întreprinse în această perioadă de angajaţii feroviari au ca principal scop circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă.

————

Bucureşti,  17 decembrie

 

Ca urmare a căderilor abundente de zăpadă și a neasigurării gabaritului de trecere pe calea ferată, la această oră circulația trenurilor CFR Călători este întreruptă între stațiile Câineni și Lotru, de pe Valea Oltului.

Un număr de trei trenuri așteaptă reluarea circulației oprite în stații, fiind asigurată încălzirea garniturilor.