18 august 2021

Începând din 18 august 2021 este disponibilă o nouă versiune a aplicației “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online„. Aceasta permite cumpărarea mai ușoară a biletelor pentru trenurile care circulă pe relația București Nord – Aeroport Henri Coandă și retur.

CFR Călători îmbunătățește constant aplicația urmărind îndeaproape nevoile pasagerilor, axându-se pe cei trei piloni de dezvoltare: intuitivitate – ușurință în utilizare, siguranță și accesibilitate. Folosind noua funcție, alături de salvarea datelor călătorilor și Click4pay, pasagerii pot cumpăra mai rapid și sigur biletele înainte de călătorie, pe ruta București Nord – Aeroport Henri Coandă sau retur şi relaţii incluse

Instalarea noii versiuni a aplicației mobile ”CFR Călători mersul trenurilor și bilete online„ se poate face prin accesarea următorului link (https://bilete.cfrcalatori.ro/Mobile/Airport) sau prin căutare în Magazin Play (Ex: „bilete CFR Călători”). Aplicația este disponibilă pentru dispozitivele cu sistem de operare Android (minim Android 5.1).

CFR Călători operează 60 de trenuri pe ruta București Nord – Aeroportul Henri Coandă și retur. Tariful este de 4 lei, accesibil tuturor. Circulaţia trenurilor este cadenţată şi acoperă aproape întreaga durată a zilei, asigurând nevoile de transport atât pentru traficul de călători ocazional cât şi pentru cel de navetă.

Info utile

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile utilizând:

Purtarea măștii de protecție bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.