29 iunie

 

Astăzi, 29 iunie 2024, în stația Chișineu Criș, s-a produs o degajare de fum la trenul IR 1920 Mangalia – Oradea.

Precizăm că nu a fost nicio clipă vorba despre foc, respectiv incendiu. Degajarea de fum a fost izolată de personalul de locomotivă cu mijlocele din dotare.

Siguranța și securitatea pasagerilor și a personalului propriu nu au fost puse în pericol.

Preventiv până la îndepărtarea degajării de fum, călătorii din primul vagon, cel de lângă locomotivă, au fost mutați în celelalte vagoane.

Precizăm faptul că toți călătorii au rămas în tren neexistând risc de incendiu.

Conform procedurilor mecanicul de locomotivă a anunțat la 112 acest incident, fapt care explică prezența pompierilor la fața locului, intervenția lor nemaifiind necesară în acest caz.

Trenul IR 1920 Mangalia – Oradea înregistrează o întarziere de 174 minute, principala cauză fiind incendiul de vegetație din seara zilei de 28 iunie dintre  Medgidia – Mircea Vodă.

IR 1920 Mangalia – Oradea a plecat ieri seară din stația Medgidia, conform dispoziților CFR S.A., cu o întârziere de 110 minute.

Restul minutelor de întârziere se datorează restricților de viteză și a lucrărilor operate  pe șinele de cale ferată efectuate de către CFR S.A. .

Reîncadrarea trenului IR 192 Mangalia – Oradea în graficul de circulație controlat este gestionat de CFR S.A. .

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate.

Informații despre circulația trenurilor:

  • la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • la numerele de telefon din stațiile CFR publicate pe cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), se introduce numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Se obțin informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul  cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • de la personalul nostru din staţii.