10 octombrie 2022 – Actualizare informare

Circulația feroviară pe segmentul  București Nord -Pajura – București Băneasa  a fost redeschisă  de către administratorul infrastructurii CNCF CFR SA.

 

9 octombrie  2022

În această seară, între stațiile București Nord – Pajura, s-a produs un deranjament ce a dus la lipsa tensiunii în linia de contact. Se așteaptă intervenția drezinei pantograf.

CFR Călători a pus la dispoziția managerului de infrastructură -CFR SA, locomotivă diesel.

Până la remedierea deranjamentului, trenurile vor circula pe relația București Băneasa – Chitila  – București  Nord si retur.

În prezent este afectată circulația următoarelor trenuri:

  • Trenul IR 1680 Constanța–București Nord staționează în gara Băneasa
  • Trenul R 8004 Constanța–București Nord staționează în gara Pantelimon

Până la redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă, pot fi posibile întârzieri ale trenurilor de călători, dar și ale altor trenuri din graficul de circulație pentru a se asigura legăturile la trenurile întârziate.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate şi le mulţumește pentru înţelegere.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

  • 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul nostru din staţii.