18 septembrie 2022 – Actualizare informare

 Trenul IR 348 Arad – București Nord va ajunge la destinație cu o întârziere estimată de 100 minute.

========

18 septembrie 2022 – Actualizare informare

În stația Orșova, la pantografele trenului IR 348 Arad – București Nord a intervenit o problemă tehnică și pe fondul condițiilor atmosferice de  vânt puternic.

Trenului i-a fost asigurat un alt mijloc de remorcare, acesta reluându-și circulația în condiții de siguranță, după realizarea tuturor procedurilor aferente unei astfel de situații (acțiuni de manevră, detașare/atașare, proba frânei, etc) și va ajunge la destinație cu o întârziere estimată de 64 minute.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate şi le mulţumește  pentru înţelegere.

========

18 septembrie 2022

CFR Călători informează că astăzi, 18 septembrie, ca urmare a unui copac căzut pe linia de contact dintre stațiile Silhoasa – Larion din cauza vremii nefavorabile, traficul feroviar a fost temporar întrerupt, fiind afectată circulația trenului R 5702 Ilva Mică – Suceava, care și-a reluat mersul în condiții de siguranță cu 168 minute întârziere.

Mai pot fi posibile întârzieri ale altor trenuri din cauza condițiilor de circulație ulterioare, dar și ale altor trenuri din graficul de circulație pentru a se asigura legăturile la trenurile întârziate.

În situația în care și alte zone vor fi afectate de vremea nefavorabilă, programul de circulație se va desfășura în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la: