11 ianuarie 2024 – actualizare

La ora 13:30, pompierii au stins incendiul care s-a produs astăzi la unele vagoane dezafectate din stația București Basarab.

Nu a fost găsită nicio persoană rănită, iar circulația trenurilor de călători nu a fost afectată.

=======

11 ianuarie 2024

CFR Călători informează că astăzi, 11 ianuarie a.c., s-a produs un incendiu la 3 vagoane dezafectate din stația București Basarab. Incendiul  a izbucnit  din cauza unor persoane fără adăpost.

Conform procedurilor aferente unor asemenea situații, a fost avizat Serviciul de urgență 112, iar echipele de intervenție specială sunt la fața locului pentru stingerea incendiului.

Din primele informații nu a fost găsită nicio persoană rănită.

Menționăm că circulația trenurilor nu este afectată.

Informații actualizate despre circulația trenurilor:

  • la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • la numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web  din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul nostru din staţii.