27 martie 2024

CFR Călători oferă servicii variate de deplasare cu trenul, la vagon clasă și la vagon de dormit sau cușetă și pune la dispoziția clienților opțiuni flexibile pentru diverse bugete și preferințe de călătorie. Vagoanele de dormit și vagoanele cușetă pot satisface nevoile de transport atât ale celor care caută confort premium, cât și ale celor care preferă soluții mai accesibile.

De la 1 aprilie 2024 are loc o ajustare de preț cu valori modice pentru serviciile de dormit, doar în trafic intern. Respectiv 6 lei/loc la vagonul cușetă, unde se înregistrează de altfel și cele mai mari cereri și 15 lei/loc la vagonul de dormit.

Informații despre circulația trenurilor:

  • la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • la numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul  www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern

Despre CFR Călători:

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.