13 august 2022

CFR Călători informează că astăzi, 13 august a.c.,  pe fondul vremii nefavorabile din zona stației Armenis, pe locomotiva trenului IR72, București Nord – Curtici s-au produs căderi de vegetație care au afectat aparatele de alimentare cu energie.

Conform procedurilor mecanicul a solicitat intervenția personalului CFR SA pentru remediere, acesta intervenind cu drezina pantograf. CFR Călători a  asigurat operativ locomotivă de ajutor. Trenul a înregistrat o întârziere de aproximativ 143 de minute, în prezent fiind în circulație

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident şi le mulțumește  pentru înțelegere.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:
• 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
• numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
• în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
• pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
• pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
• la personalul nostru din staţii.