Bucureşti, 17 aprilie 2019

CFR Călători informează că astăzi, 17 aprilie 2019, reprezentanţii administraţiei CFR Călători şi reprezentanţii organizaţiilor sindicale feroviare reprezentative s-au întâlnit la sediul CFR Călători pentru consultări privind proiectul de buget de venituri şi cheltuieli al societăţii pe anul 2019, organizaţiile sindicale fiind de acord cu înaintarea acestuia pe circuitul de avizare/aprobare.

Totodată, reprezentanţii administraţiei CFR Călători şi reprezentanţii organizaţiilor sindicale feroviare reprezentative au hotărât ca, la data de 24 aprilie 2019, să aibă loc o nouă întâlnire în vederea stabilirii unui calendar privind clarificarea şi găsirea de soluţii referitoare la negocierea noului Contract Colectiv de Muncă la nivel de unitate CFR Călători, precum şi impactul viitor al aplicării Statutului Personalului Feroviar asupra societăţii.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.