Actualizare informare  – 12 aprilie 2023

La ora 09:00 a fost remediat deranjamentul pe segmentul feroviar Stânceni – Răstolița.

Trenul internațional 407  Budapesta -Brașov a plecat din stația Răstolița  la ora ora 09:09, cu  217 minute întârziere.

====================

12 aprilie 2023

În această dimineată, ca urmare unui deranjament la linia de contact pe segmentul feroviar Stânceni – Răstolița (secția Siculeni – Deda) trenurile care tranzitează zona afectată, vor înregistra întârzieri.

Echipele de intervenție feroviară CFR SA lucrează la remedierea deranjamentului și se estimează reluarea în condiții de siguranță în jurul orei 09:30.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

  • 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web https://cfr.ro/camere-web-2/din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul nostru din staţii.