Update, ora 17.00

Trenul Regio 8015 cu plecare din stația București Nord la ora 20.30, va circula pe ruta București Nord – Fetești.

Update, ora 14.45

De asemenea au intervenit modificări și în circulația următoarelor trenuri:

  • trenul Regio 8016 va circula pe ruta Fetești – Pantelimon- București Nord
  • trenul Regio 8027 cu plecare din stația București Nord  la ora 18.00, va circula pe ruta București Nord – Pantelimon – Fetești.

 

București, 13 septembrie 2020

 

CFR Călători informează că astăzi 13 septembrie 2020, urmare închiderii temporare a liniei București Obor, vor interveni modificări în circulația trenului Regio 8003, acesta va circula ca tren Regio 13083 cu plecare din București Nord la ora 14.10 și sosire în Constanța la ora 18.55.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

Masca de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor  – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni