15 mai 2022

La solicitarea CFR SA – managerul căii ferate, pentru realizarea unor lucrări la infrastructura feroviară de pe raza Regionalei feroviare Craiova (între Hm Stolnici și Hm Hârșești), în perioada 15 mai – 15 iunie 2023, trenurile R-E 9254 și R-E 9255 Pitești – București Nord și retur nu vor circula.

Totodată,  în perioada 15 mai – 15 iunie 2023, și circulația trenurilor Regio de la nivel local este afectată, la unele dintre acestea asigurându-se transbordarea pasagerilor cu mijloace auto pe distanța feroviară Stolnici – Corbu și retur. Modificările vor fi anunțate la nivel local, în stațiile CFR.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

  • 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul nostru din staţii.