29 martie 2022

La solicitarea CFR SA –  managerul căii ferate,  de realizare a unor lucrări la infrastructura feroviară între stațiile Vatra Dornei și Hm Roșu, în circulația trenurilor vor interveni următoarele modificări: 

În perioada 05 aprilie – 08 aprilie 2022, trenul IR 1833 Iași – Cluj Napoca – Timișoara Nord va circula ca tren IR 12833 în relația Iași (plecare ora 08.10) – Pașcani –  Suceava – Stroești – Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei – Larion–  Ilva Mică – Beclean pe Someș – Dej Călători – Cluj Napoca – Aleșd – Oradea – Ciumeghiu – Arad – Șag – Timișoara Nord (sosire ora 01.01).

De asemenea, intervin modificări și în circulația unor trenuri regio pe ruta Vatra Dornei – Ilva Mică și retur care vor fi anunțate la nivel local, în stațiile de cale ferată.

Pasagerii care au bilete la aceste trenuri în trafic intern și doresc să renunțe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional de transport feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.